Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto bez pieczenia, inna wersja kaszy manny :)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 74
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 74
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
ugotuj kasze manne z mlekiem (ciagle mieszajac bo kasza lubi sie przypalac). ostudz
margaryne zmiksuj z cukrem pudrem i żółtkami.
połacz obie masy dodajac manne do margaryny po 1 łyżce
blaszke o wymiarach 30x25 cm wyłóż biszkoptami i wylej na nie masę z kaszy manny (ciemna potem jasna). NA WIERZCH WYŁÓZ DELICJE "CZEKOLADA W DÓŁ". odłóż na 20 minut do lodówki
brzoskwinie oddziel od soku i zmiksuj na gladka mase, sok polacz z zelatyna rozpuszczona w 3/4 szkl wody. polacz wszystko razem i wstaw do schlodzenia.
na mase z kaszy wylej powstała z brzoskwin galaretke i schłódz w lodówce.
SMACZNEGO!