Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto bez pieczenia, inna wersja kaszy manny :)
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 89
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 253
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1204
Tradycyjny bigos to danie, którego głównym składnikiem jest kapusta. I w tym...
Odsłon: 149
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 89
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 253
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1204
Tradycyjny bigos to danie, którego głównym składnikiem jest kapusta. I w tym...
Odsłon: 149
Składniki
ugotuj kasze manne z mlekiem (ciagle mieszajac bo kasza lubi sie przypalac). ostudz
margaryne zmiksuj z cukrem pudrem i żółtkami.
połacz obie masy dodajac manne do margaryny po 1 łyżce
blaszke o wymiarach 30x25 cm wyłóż biszkoptami i wylej na nie masę z kaszy manny (ciemna potem jasna). NA WIERZCH WYŁÓZ DELICJE "CZEKOLADA W DÓŁ". odłóż na 20 minut do lodówki
brzoskwinie oddziel od soku i zmiksuj na gladka mase, sok polacz z zelatyna rozpuszczona w 3/4 szkl wody. polacz wszystko razem i wstaw do schlodzenia.
na mase z kaszy wylej powstała z brzoskwin galaretke i schłódz w lodówce.
SMACZNEGO!