Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na warsztat trafiła papryka konserwowa po warszawsku, czyli w łagodnej z...
Odsłon: 98
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 309
Najlepszy domowy przepis na solone śledzie. Przygotowanie składników zajmie t...
Odsłon: 116
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 69
Dziś na warsztat trafiła papryka konserwowa po warszawsku, czyli w łagodnej z...
Odsłon: 98
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 309
Najlepszy domowy przepis na solone śledzie. Przygotowanie składników zajmie t...
Odsłon: 116
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 69
Składniki
Masło,cukier,jajka i cuk.waniliowy zmiksowac,dodac mąke z proszkiem. Następnie zetrzec czekoladę oraz zsiekac nożem migdały(drobno). Dodac do ciasta,wymieszac.Wylac do formy 15x40 wysmarowanej masłem i posypaną bułką tartą. Piec90 min 160st.