Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny i latwy placek, bedzie smakowal kazdemu
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Składniki
Maslo utrzec, dodajac cukier puder i cukier waniliowy, zoltka i make z proszkiem do pieczenia.
Bialka ubic na sztwyna piane i dodac do masy.
Forme natluscic i wysypac maka. Wlac mase
Na wierzchu polozyc polowki sliwek skorka do dolu
Piec ok. 1godz w temperaturze 190 st C