Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 293
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 53
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 293
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 53
Składniki
2jajka 2szklanki cukru margaryne i proszek do pieczenia mieszamy razem na ciasto i wylewamy do formy
1 kilo sera mieszamy z dwoma jajkami, czterema żółtkami 2 budynie cukier waniliowy szklanka cukru 2 łyżki olejua na koniec dolać 1 szklankę mleka i wylewamy na ciasto i wkładamy do piekarnika na 200 stopni na godzine czasu
na pianę dajemy cztery białka i 5 łyżek cukru .Po godzinie wyciągamy ciasto i układamy pianę na ciasto i zapiekamy jeszcze 15 minut