Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2709
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 101
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2709
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 101
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Składniki
Ciasto: Zagnieść , wyłożyć na blaszkę. Masa: Wymieszać wszystkie składniki mikserem na jednolitą masę, wylać na ciasto. Piec w temp. 200stopni C 45 min. Z trzech białek i 1/2 szkl. cukru ubić pianę, wylać na upieczone ciasto i piec jeszcze 15min.