Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 315
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 1523
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 315
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 1523
Składniki
Szybko zagnieść kruche ciasto, włożyć je na godzinę do lodówki. Jabłka obrać (usunąć pestki), pokroić i rozgotować z odrobiną wody, cukrem i cynamonem. Ostudzić, wymieszac z pistacjami. Ciasto podzielić na 2 części, obie rozwalkować. Jeden placek posypać bułką tartą. Posmarować masą, prztkryć drugim plackiem. Piec okolo 25-30 minut w temperaturze 200 st C. SMACZNEGO.