Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Składniki
jajka,mąka cukier,proszek do pieczenia .... pieczemy biszkopt Ubijamy śmietanę na sztywno, do śmietany dodajemy cukier puder (średnio trzy łyżki ale jak kto woli ;-))Następnie dodajemy po łyżce Mascarpone i ubijamy robotem dalej, dodajemy sok z połówki cytryny, ok 30 ml rumu chwilkę mieszamy. Upieczony zimny biszkopt przekroić na pół Nasączyć do dość mocno gorzką kawą z rumem. biszkopt masa biszkopt, masa na górze sypiemy przez sitko kakao tak aby pokryć całość ciasta. trzymać w lodówce Pychotka ... smacznego