Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Filety rybne z ryżem"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 247
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1326
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4160
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1150
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 247
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1326
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4160
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1150
Składniki
Ugotuj ryż, odsącz i ostudź. Rybę zmiel. Dodaj ryż, kaszę manną, posiekany koperek, bułkę tartą, wbij jajka. Masę wymieszaj i przypraw. Uformuj małe kulki i obsmaż na oleju na złoty kolor.
W małym rondlu zagotuj 1 litr wody. Wrzuć listki laurowe oraz koncentrat pomidorowy. Włóż rybne kulki i gotuj jeszcze około 15 minut na małym ogniu.
Pulpety podaj razem z sosem. Możesz dodać do masy rybnej przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku lub ulubione zioła.
Porcje 5
70 min
Cena 2,05 zł
Kalorie 230 kcalŹródło: Takie jest życie