Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Filety rybne z ryżem"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ugotuj ryż, odsącz i ostudź. Rybę zmiel. Dodaj ryż, kaszę manną, posiekany koperek, bułkę tartą, wbij jajka. Masę wymieszaj i przypraw. Uformuj małe kulki i obsmaż na oleju na złoty kolor.
W małym rondlu zagotuj 1 litr wody. Wrzuć listki laurowe oraz koncentrat pomidorowy. Włóż rybne kulki i gotuj jeszcze około 15 minut na małym ogniu.
Pulpety podaj razem z sosem. Możesz dodać do masy rybnej przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku lub ulubione zioła.
Porcje 5
70 min
Cena 2,05 zł
Kalorie 230 kcalŹródło: Takie jest życie