Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos innego, smacznego i prostego polecam paste ta robila mi mama jak bylam dziecięciem teraz ja robię moim pociechom i zapewne będe robic wnukom
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11968
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1325
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12614
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3868
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11968
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1325
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12614
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3868
Składniki
wątrobki gotujemy ok 10 min od zagotowania( pamietajmy iz jak watróbki sie gotuję to woda b. burzy sie więc troszke większy garnuszek trzeba wziąść), studzimy
jaja gotujemy na twardo, obieramy
cebulke obrać
wszystkie skladniki rozdrabniamy w malakserze lub przepuszczemy przez maszynke do mielenia, dodjemy miękkie masło i dodajemy go tyle by pasta była smarowna a nie tłusta, doprawiamy sola i pieprzem wg uznania, przechowujemy w lodowce i tak po ok 1-2 godz jest dobra do spozycia( przegryza sie smaki) mozna dla kontrastu posypac szczypiorkiem :))
SMACZNEGO