Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2207
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 148
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 261
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2207
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 148
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 261
Składniki
W dużej misce rozgniatamy dojrzałe banany. Następnie dodajemy jajka i cukier. Mieszamy, a następnie dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia. Jeśli masa jest zbyt gęsta można dodać trochę mleka.
Na koniec dodajemy pokrojone ulubione dodatki np. orzechy, suszone owoce i czekoladę. Ciasto przelewamy do keksówki na wierzch kładziemy przekrojonego banana i pieczemy w temperaturze 180 stopni około 45 minut lub do suchego patyczka.