Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5354
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13040
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5354
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13040
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4786
Składniki
W dużej misce rozgniatamy dojrzałe banany. Następnie dodajemy jajka i cukier. Mieszamy, a następnie dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia. Jeśli masa jest zbyt gęsta można dodać trochę mleka.
Na koniec dodajemy pokrojone ulubione dodatki np. orzechy, suszone owoce i czekoladę. Ciasto przelewamy do keksówki na wierzch kładziemy przekrojonego banana i pieczemy w temperaturze 180 stopni około 45 minut lub do suchego patyczka.