Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE, ZDROWE, SZYBKIE DO ZROBIENIA
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 919
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 528
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 919
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 528
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść Formować kulki wielkości orzecha włoskiego Spłaszczyć Układać na blaszce wyłożoną papierem Piec w temperaturze 180*C 15 – 17 minut. do zrumienienia.
ciasteczka przechowywać w puszce lub słoju około miesiąca. Po wyjęciu ze słoja są i wyłożeniu na talerz łapią wilgoć z powietrza i robią się coraz bardziej mięciuteńkie.