Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE, ZDROWE, SZYBKIE DO ZROBIENIA
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 806
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 806
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść Formować kulki wielkości orzecha włoskiego Spłaszczyć Układać na blaszce wyłożoną papierem Piec w temperaturze 180*C 15 – 17 minut. do zrumienienia.
ciasteczka przechowywać w puszce lub słoju około miesiąca. Po wyjęciu ze słoja są i wyłożeniu na talerz łapią wilgoć z powietrza i robią się coraz bardziej mięciuteńkie.