Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE, ZDROWE, SZYBKIE DO ZROBIENIA
...ale pyszny.
Odsłon: 760
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 653
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 395
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 208
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5162
...ale pyszny.
Odsłon: 760
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 653
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 395
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 208
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5162
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść Formować kulki wielkości orzecha włoskiego Spłaszczyć Układać na blaszce wyłożoną papierem Piec w temperaturze 180*C 15 – 17 minut. do zrumienienia.
ciasteczka przechowywać w puszce lub słoju około miesiąca. Po wyjęciu ze słoja są i wyłożeniu na talerz łapią wilgoć z powietrza i robią się coraz bardziej mięciuteńkie.