Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest mieciutki i świeżutkie po upieczeniu ;)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Składniki
Mleko podgrzać,żeby było letnie,dodać drożdże,2 łyżki małe cukru,wymieszać i posypać trochę po wierzchu mąka,jak urośnie to dodać resztę składników i wymieszać.Jak będzie za gęste to dodaj troszkę mleka,tylko nie za dużo żeby było wodnite.Ciasto wlać do formy i piec 45 minut;*
Gdy sie upiecze posyp ciasto cukrem pudrem będzie pycha.