Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój dzisiejszy przepis wpisuje się w modę na desery fit, zdrowe. Brawnie powstało tak naprawdę z kilku dodatków. Mamy tu puszkę fasoli czerwonej, trochę kakało i olej. Przygotowanie wypieku zajmuje kilka chwil. Moim zdaniem jest to doskonały deser dla wszystkich, którzy uwielbiają ciasta czekoladowe, ale poszukują nieco odmiennych smaków.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 650
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 93
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1192
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 650
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 93
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1192
Składniki
Czerwoną fasolę odcedzam. Czerwona fasolę miksuję razem z olejem, cukrem, kakałem i proszkiem do pieczenia na gładką masę. Formę keksową wysmarowuję masłem i obsypuję bułką tartą. Przelewam ciasto. Piekę w 180 stopniach przez 45 minut do tzw. suchego patyczka. Dowolnie dekoruję.