Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój dzisiejszy przepis wpisuje się w modę na desery fit, zdrowe. Brawnie powstało tak naprawdę z kilku dodatków. Mamy tu puszkę fasoli czerwonej, trochę kakało i olej. Przygotowanie wypieku zajmuje kilka chwil. Moim zdaniem jest to doskonały deser dla wszystkich, którzy uwielbiają ciasta czekoladowe, ale poszukują nieco odmiennych smaków.
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 59
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 119
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 112
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 165
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 59
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 119
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 112
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 165
Składniki
Czerwoną fasolę odcedzam. Czerwona fasolę miksuję razem z olejem, cukrem, kakałem i proszkiem do pieczenia na gładką masę. Formę keksową wysmarowuję masłem i obsypuję bułką tartą. Przelewam ciasto. Piekę w 180 stopniach przez 45 minut do tzw. suchego patyczka. Dowolnie dekoruję.