Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PRZEPIS TEN WYCZYTALAM W PROFILU KULINARNYM NA NASZEJ KLASIE.WYPROBOWALAM NAPRAWDE PYSZNE CIASTO LATWE I SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU-POLECAM
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1627
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1627
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Składniki
ZOLTKA ODDZIELIC OD BIALEK,ZOLTKA UTRZEC Z CUKREM PUDREM NA GLADKA MASE
UCIERAJAC DODAWAC KOLEJNO MAKE WYMIESZANA Z SODA,CYNAMON I KAKAO.
JABLKA OBRAC I POKROIC W KOSTKE,POLACZYC Z CIASTEM
BIALKA UBIC NA SZTYWNA PIANE I TEZ POLACZYC Z CIASTEM DELIKATNIE WYMIESZAC
TORTOWNICE WYSMAROWAC MASLEM I OBSYPAC TARTA BULKA WYLAC CIASTO I PIEC OK.45MINUT W PIEKARNIKU NAGRZANYM DO 170STOPNI
OSTUDZIC POLAC POLEWA CZEKOLADOWA I POSYPAC PLATKAMI MIGDALOWYMI