Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne rogaliki do herbatki
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
makę, margarynę, smietanę , drozdze oraz cukier połączyc i zagniesc jednolite ciasto następnie zmrozic na przynajmniej na 24 godziny ,po rozmrozeniu wyrobic ciasto , wałkowac ciekie placki i kroic w trójkaty układac po kawałku jabłka i zwijac w rogaliki . piec w temperaturze 180-200 stopni. gorace posypac cukrem pudrem . Smacznego