Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne rogaliki do herbatki
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Składniki
makę, margarynę, smietanę , drozdze oraz cukier połączyc i zagniesc jednolite ciasto następnie zmrozic na przynajmniej na 24 godziny ,po rozmrozeniu wyrobic ciasto , wałkowac ciekie placki i kroic w trójkaty układac po kawałku jabłka i zwijac w rogaliki . piec w temperaturze 180-200 stopni. gorace posypac cukrem pudrem . Smacznego