Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne rogaliki do herbatki
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414218
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2259
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414218
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2259
Składniki
makę, margarynę, smietanę , drozdze oraz cukier połączyc i zagniesc jednolite ciasto następnie zmrozic na przynajmniej na 24 godziny ,po rozmrozeniu wyrobic ciasto , wałkowac ciekie placki i kroic w trójkaty układac po kawałku jabłka i zwijac w rogaliki . piec w temperaturze 180-200 stopni. gorace posypac cukrem pudrem . Smacznego