Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2404
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4547
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1619
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 490
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2404
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4547
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1619
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 490
Składniki
JAJA UBIĆ Z CUKREM, DODAĆ MĄKĘ Z PROSZKIEM. WYLAĆ NA BLACHĘ I UPIEC BISZKOPT.
GOTUJEMY BUDYŃ NA KUBUSIU. WYLEWAMY GO NA UPIECZONY BISZKOPT. NA BUDYNIU UKŁADAMY BISZKOPTY (MOŻNA PRZYKRYĆ FOLIĄ ŻEBY BISZKOPTY NASIĄKŁY). POCZEKAĆ AŻ OSTYGNIE.
ŻELATYNĘ ROZPUSZCZAMY W 1/2 SZKLANKI WODY. SCHŁODZINĄ ŚMIETANĘ UBIJAMY Z CUKREM I DODAJEMY ŻELATYNĘ ŚMIETANĘ WYLEWAMY NA ZIMNY BUDYŃ.
NA WIERZCH POSYPUJEMY STARTYMI BISZKOPTAMI LUB STARTĄ CZEKOLADĘ.