Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 155
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 155
Składniki
JAJA UBIĆ Z CUKREM, DODAĆ MĄKĘ Z PROSZKIEM. WYLAĆ NA BLACHĘ I UPIEC BISZKOPT.
GOTUJEMY BUDYŃ NA KUBUSIU. WYLEWAMY GO NA UPIECZONY BISZKOPT. NA BUDYNIU UKŁADAMY BISZKOPTY (MOŻNA PRZYKRYĆ FOLIĄ ŻEBY BISZKOPTY NASIĄKŁY). POCZEKAĆ AŻ OSTYGNIE.
ŻELATYNĘ ROZPUSZCZAMY W 1/2 SZKLANKI WODY. SCHŁODZINĄ ŚMIETANĘ UBIJAMY Z CUKREM I DODAJEMY ŻELATYNĘ ŚMIETANĘ WYLEWAMY NA ZIMNY BUDYŃ.
NA WIERZCH POSYPUJEMY STARTYMI BISZKOPTAMI LUB STARTĄ CZEKOLADĘ.