Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 33
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 352
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 33
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 352
Składniki
JAJA UBIĆ Z CUKREM, DODAĆ MĄKĘ Z PROSZKIEM. WYLAĆ NA BLACHĘ I UPIEC BISZKOPT.
GOTUJEMY BUDYŃ NA KUBUSIU. WYLEWAMY GO NA UPIECZONY BISZKOPT. NA BUDYNIU UKŁADAMY BISZKOPTY (MOŻNA PRZYKRYĆ FOLIĄ ŻEBY BISZKOPTY NASIĄKŁY). POCZEKAĆ AŻ OSTYGNIE.
ŻELATYNĘ ROZPUSZCZAMY W 1/2 SZKLANKI WODY. SCHŁODZINĄ ŚMIETANĘ UBIJAMY Z CUKREM I DODAJEMY ŻELATYNĘ ŚMIETANĘ WYLEWAMY NA ZIMNY BUDYŃ.
NA WIERZCH POSYPUJEMY STARTYMI BISZKOPTAMI LUB STARTĄ CZEKOLADĘ.