Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44648
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44648
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Składniki
Zagotować wodę z margaryną, wsypać mąkę. wymieszać, aż będzie odchodzić od ścianek naczynia. ostudzić. Wystudzoną dobrze masę zagniatać z pudrem (dosypywać stopniowo). W połowie mieszania masa robi się rzadka ale nie przejmujcie sie, dosypywać dalej. J użyłam zamiast barwników spożywczych galatetki zmielone w młynku.