Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 969
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13576
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 969
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13576
Składniki
Zagotować wodę z margaryną, wsypać mąkę. wymieszać, aż będzie odchodzić od ścianek naczynia. ostudzić. Wystudzoną dobrze masę zagniatać z pudrem (dosypywać stopniowo). W połowie mieszania masa robi się rzadka ale nie przejmujcie sie, dosypywać dalej. J użyłam zamiast barwników spożywczych galatetki zmielone w młynku.