Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, dość łatwe, dla osób będących na diecie białkowej.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Jajka sparzyć wrzątkiem dla bezpieczeństwa. Serek, szklankę mleka, słodziwo, zapach i podgrzaną żelatynę miksujemy razem. Pod koniec dodajemy lekko mieszając pianę z białek. Wylewamy na spód lub do blaszki wyłożonej papierem. Odstawiamy do stężenia.
W tym czasie robimy polewę kakaową polewa gdy masa stężeje smarujemy ciasto i dowolnie dekorujemy. Ten przepis jest z czasów gdy byłam na diecie białkowej. Choć to stare czasy jednak często chętnie do niego wracam. http://dietamojapasja.blogspot.com/2013/02/ptasie-mleczko-d.html