Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34097
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1248
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34097
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1248
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Składniki
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia.Jajka ubić z cukrem na puszystą masę,a następnie dodawać mąkę po 1 łyżce stołowej.Nie przerywając ucierania,wlewać po trochu wcześniej roztopioną i ostudzoną margarynę.Do tortownicy z kominem wlać część ciasta.Na cieście ułożyć pokrojone w cienkie plasterki jabłka,a następnie banany.Posypać rodzynkami i wiórkami kokosowymi.Wlać pozostałe ciasto tak,aby przykryło owoce.Wierzch posypać wiórkami kokosowymi.Piec w temp.200stopni przez około 40 minut.