Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424938
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424938
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Składniki
drożdże rozetrzeć z cukrem,dodać resztę składników i wyrobić porządnie ciasto,schłodzić je 2 godziny w lodówce,w między czasie obrać jabłka , usunąć gniazda nasienne i podzielić na ósemki,ciasto rozwałkować na grubość ok.0.5 cm,wycinać trójkąty,włożyć cząstkę jabłka i zwijać rogale,piec w temp. 180 stopni do zarumienienia
nadzieniem nie muszą być jedynie owoce,rogaliki są pyszne gdy nadziejemy je nutellą lub budyniem