Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Margarynę z mąką posiekać. Dodać drożdże rozrobione ze śmietaną i mlekiem oraz jajka. Zgnieść ciasto. Schłodzić je, a następnie cienko rozwałkować i pokroić w trójkąty. Na każdy położyć konfiturę lub marmoladę i zwinąć. Ułożyć na blaszce. Smarować białkiem i posypać cukrem lub cukrem waniliowym. Upiec na złoty kolor. SMACZNEGO!!