Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze świeże. Od razu znikają z talerza.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1644
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 502
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1644
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 502
Składniki
Margarynę wysiekać z mąką, dodać drożdże rozmieszane ze śmietaną i żółtka. Zarobić ciasto, dać do lodówki. Rozwałkować cienko, pokroić w kwadraty, dać nadzienie, moczyć w białku i cukrze. Piec na złoty kolor.
Najlepsze nadzienie dla mnie to tylko i wyłącznie powidło śliwkowe :) Śliwkożercy wszystkich krajów łączcie się :)!!!