Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,latwe do wykonania smakolyki dla dzieci i doroslych.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Zmiel orzechy wloskie i przygotuj miekkie maslo.
Polacz wszystkie skladniki ugniatajac je recznie na jednolita calosc.
Formuj jak najmniejsze rogaliki.
Ukladaj w odstepach 2-3 cm na blache wylozona papierem,lekko posmarowanym tluszczem i przesypanym maka. Wystarczy na 2-3 blaszek.
Piecz wkladajac do nagrzanego piekarnika na ok.15 min.w temp.!75-185 st C.
Wykladaj jeszcze cieple na duzy talerz lekko posypyjac cukrem pudrem.Ukladaj coraz mniejszy stos. Swietne do herbaty,kawy!