Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,latwe do wykonania smakolyki dla dzieci i doroslych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1649
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1422
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1440
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1562
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1649
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1422
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1440
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1562
Składniki
Zmiel orzechy wloskie i przygotuj miekkie maslo.
Polacz wszystkie skladniki ugniatajac je recznie na jednolita calosc.
Formuj jak najmniejsze rogaliki.
Ukladaj w odstepach 2-3 cm na blache wylozona papierem,lekko posmarowanym tluszczem i przesypanym maka. Wystarczy na 2-3 blaszek.
Piecz wkladajac do nagrzanego piekarnika na ok.15 min.w temp.!75-185 st C.
Wykladaj jeszcze cieple na duzy talerz lekko posypyjac cukrem pudrem.Ukladaj coraz mniejszy stos. Swietne do herbaty,kawy!