Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,latwe do wykonania smakolyki dla dzieci i doroslych.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2276
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4363
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1281
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2276
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4363
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1281
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Składniki
Zmiel orzechy wloskie i przygotuj miekkie maslo.
Polacz wszystkie skladniki ugniatajac je recznie na jednolita calosc.
Formuj jak najmniejsze rogaliki.
Ukladaj w odstepach 2-3 cm na blache wylozona papierem,lekko posmarowanym tluszczem i przesypanym maka. Wystarczy na 2-3 blaszek.
Piecz wkladajac do nagrzanego piekarnika na ok.15 min.w temp.!75-185 st C.
Wykladaj jeszcze cieple na duzy talerz lekko posypyjac cukrem pudrem.Ukladaj coraz mniejszy stos. Swietne do herbaty,kawy!