Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyborne ciasteczka na każda okazję
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13328
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13328
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
wszystkie składniki dodać do mąki,szybko zagnieść ciasto i schłodzić
schłodzone ciasto rozwałkować i pokroić w paski ok 2,5 cm szerokie i owinąć foremki .upiec na złoty kolor w temp 220 st, po upieczeniu zdjąć z foremek ,i wypełnić bitą śmietana,posypać cukrem pudrem