Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dostałam od znajomej z pracy. szybkie ciacho i pyszne, jeśli ktoś lubi:)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35696
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35696
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
        
        Składniki
składniki na ciasto zagnieśc,podzielic na 2części, 1kulką wykleic spód blaszki. krem: ubic białka na sztywno z dodatkiem cukru. Dodac suchy budyń oraz obie śmietany( mieszac delikatnie żeby piana nie opadła). Masę wylac na blaszkę, na wierzch" poskubac" pozostałą częśc ciasta.Piec ok.50min, temp.180stopni