Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414300
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2284
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414300
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2284
Składniki
Ciasto:Zagnieść ciasto z margaryny ,cukru, żółtek ,mąki i proszku do pieczenia.Podzielić na dwie części .Jedną rozwałkować na Posmarowaną blaszke a drugą schować do lodówki.
Masa :Ubić białko z cukrem.Wlać śmietane i wsypać budyń.Wylać na ciasto.Część z lodówki zetrzeć na wierzch.Piec w temperaturze 180,około 50-60 min.