Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 216
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4883
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4795
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44790
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 413
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 216
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4883
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4795
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44790
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 413
Składniki
Składniki ciasta szybki wyrobić, podzielić na dwie nierówne części. włożyć do zamrażarki na 2 godz.
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać żółtka dalej ucierać, dodać ser i budyń. Na końcy dodać pianę ubitą z białek.
Większą część zamrożonego ciasta zetrzeć na posmarowaną dużą blachę, wylać ser i na końcu resztę ciasta-równierz zetrzeć. Wstawić do piekarnika i piec 1 godz i 5 minut w temp 160-170st.