Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie i orzeźwiające ciasto w sam raz na wiosenne ciepłe dni.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Biszkopt: Ubijamy na sztywno pianę z 6 białek, stopniowo dodajemy żółtka cukier i mąkę z proszkiem do pieczenia. Wlewamy na blaszkę. Wstawiamy do piekarnika na około 20 min. w temperaturze 160-180 stopni.
Gotujemy trzy budynie na kompocie.
Ubijamy 4 białka na sztywno dodajemy szklankę cukru i kokos.
Wlewamy budyń i kokos na upieczony biszkopt.(tworząc dwie warstwy) Podpiekamy przez 15 min. Smacznego:)