Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo Pyszne i nie tak dużo kaloryczne
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Składniki
Margarynę dokładnie utrzeć z cukrem
Dodawać po jednym żółtku i łyżce maki (pomieszanej z proszkiem do pieczenia)
Na końcu dodać ubita piane z białek
Wylać ciasto na blachę i piec ok 18- 20 minut
dodaj pokrojone w kostkę w jabłka
Możesz polać galaretką