Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten chleb jest bardzo łatwy w wykonaniu. Wystarczy tylko wymieszać składniki i wstawić do pieca. Do tego bezglutenowy.
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 192
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 361
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10917
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 192
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 361
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10917
Składniki
Nagrzej piekarnik do temperatury 170 st. C. W tym czasie wymieszaj łyżką wszystkie składni. Przygotuj 30 cm. keksówkę np wyściel papierem do pieczenia.
Przelej ciasto do keksówki i piecz przez godzinę ( w moim piekarniku wyszło 1,5 godz.)
Gotowe! Smacznego.