Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczki są bardzo pyszne i proste do wykonania.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2628
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 892
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2628
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 892
Składniki
Drożdże rozetrzeć z cukrem dodać 2 jajka, sól, mąkę, lekko podgrzane mleko.Wyrobić ciasto.Margarynę rozpuścić i dodać do ciasta. Wyrabiać aż zacznie odchodzić od rąk. Przykryć ściereczką i odstawić na 20 min do wyrośnięcia.
Formować bułki. Ostatnie jajko roztrzepać i posmarować nim bułki. piec 20 min w 170-180 stopni C.