Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczki są bardzo pyszne i proste do wykonania.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 21960
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1898
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 21960
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1898
Składniki
Drożdże rozetrzeć z cukrem dodać 2 jajka, sól, mąkę, lekko podgrzane mleko.Wyrobić ciasto.Margarynę rozpuścić i dodać do ciasta. Wyrabiać aż zacznie odchodzić od rąk. Przykryć ściereczką i odstawić na 20 min do wyrośnięcia.
Formować bułki. Ostatnie jajko roztrzepać i posmarować nim bułki. piec 20 min w 170-180 stopni C.