Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten chleb jest bardzo łatwy w wykonaniu. Wystarczy tylko wymieszać składniki i wstawić do pieca. Do tego bezglutenowy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8694
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8694
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Nagrzej piekarnik do temperatury 170 st. C. W tym czasie wymieszaj łyżką wszystkie składni. Przygotuj 30 cm. keksówkę np wyściel papierem do pieczenia.
Przelej ciasto do keksówki i piecz przez godzinę ( w moim piekarniku wyszło 1,5 godz.)
Gotowe! Smacznego.