Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten chleb jest bardzo łatwy w wykonaniu. Wystarczy tylko wymieszać składniki i wstawić do pieca. Do tego bezglutenowy.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 365
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 53
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 107
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 158
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17141
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 365
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 53
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 107
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 158
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17141
Składniki
Nagrzej piekarnik do temperatury 170 st. C. W tym czasie wymieszaj łyżką wszystkie składni. Przygotuj 30 cm. keksówkę np wyściel papierem do pieczenia.
Przelej ciasto do keksówki i piecz przez godzinę ( w moim piekarniku wyszło 1,5 godz.)
Gotowe! Smacznego.