Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten chleb jest bardzo łatwy w wykonaniu. Wystarczy tylko wymieszać składniki i wstawić do pieca. Do tego bezglutenowy.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Nagrzej piekarnik do temperatury 170 st. C. W tym czasie wymieszaj łyżką wszystkie składni. Przygotuj 30 cm. keksówkę np wyściel papierem do pieczenia.
Przelej ciasto do keksówki i piecz przez godzinę ( w moim piekarniku wyszło 1,5 godz.)
Gotowe! Smacznego.