Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten chleb jest bardzo łatwy w wykonaniu. Wystarczy tylko wymieszać składniki i wstawić do pieca. Do tego bezglutenowy.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 198
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 48
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 12
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 12
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 198
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 48
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 12
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 12
Składniki
Nagrzej piekarnik do temperatury 170 st. C. W tym czasie wymieszaj łyżką wszystkie składni. Przygotuj 30 cm. keksówkę np wyściel papierem do pieczenia.
Przelej ciasto do keksówki i piecz przez godzinę ( w moim piekarniku wyszło 1,5 godz.)
Gotowe! Smacznego.