Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe wykorzystanie kuchennych resztek.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8882
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1310
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10512
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4742
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8882
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1310
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10512
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4742
Składniki
Czerstwy chleb rozdrobnic na kawalki. Zalac najlepiej cieplym mlekiem. Gniesc razem rekami. Dodac jajka, wmieszac. Dodac kakao, dobrze wymieszac z cala masa. Dodac cukier, jezeli ktos lubi bardziej slodkie ciasta mozna cukru dodac wiecej. Po czym calosc przelozyc do wysmarowanej margaryna foremki (jak np. na lasagne, lub karzdej innej nie zbyt duzej). Piec przy 180°C przez 45 min. Smacznego !!