Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne rogaliki do herbatki
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
makę, margarynę, smietanę , drozdze oraz cukier połączyc i zagniesc jednolite ciasto następnie zmrozic na przynajmniej na 24 godziny ,po rozmrozeniu wyrobic ciasto , wałkowac ciekie placki i kroic w trójkaty układac po kawałku jabłka i zwijac w rogaliki . piec w temperaturze 180-200 stopni. gorace posypac cukrem pudrem . Smacznego