Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krupnik w chlebie"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1691
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1493
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1711
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1691
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1493
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1711
Składniki
Obraną marchew i pietruszkę oraz opaloną nad ogniem cebulę wrzuć do wody razem z kośćmi i przyprawami. Ugotuj.
Grzyby namocz w letniej wodzie, pokrój w paski.
Przygotowany wywar cielęcy przecedź, po czym dodaj do niego grzyby, pokrojone w kostkę ziemniaki oraz przepłukaną kaszę perłową. Gotuj kwadrans.
Zabiel zupę śmietaną z mąką i dołóż pociętą w plastry marchew.
Wlej krupnik do wydrążonych chlebków i podawaj.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 280. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax