Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kwas chlebowy
Chleb zalać gorącą wodą, dodać cukier i miód. Wymieszać i pozostawić na 2-3 dni w ciepłm
miejscu, aby się zakwasił.
Następnie odcedzić płyn i zlać do butelek.
Bardzo smaczny i zdrowy domowej produkcji napój gazowany.
Odsłon: 5344
Kwas chlebowy z czerstwego żytniego chleba razowego, po prostu domowe piwo.
Odsłon: 836
Kluski śląskie z sosem z prawdziwków suszonych. Polecam :)
Odsłon: 7821
Kluski śląskie można jeść na kilka sposobów, z masłem, z sosem lub jako dodat...
Odsłon: 2116
Propozycja na makaron castellane otulony aromatycznym, zdrowym i dodającym wi...
Odsłon: 30005
Propozycja na smakowite i aromatyczne pesto z zielonych oliwek i pietruszki z...
Odsłon: 5035
Kluski śląskie z sosem z prawdziwków suszonych. Polecam :)
Odsłon: 7821
Kluski śląskie można jeść na kilka sposobów, z masłem, z sosem lub jako dodat...
Odsłon: 2116
Propozycja na makaron castellane otulony aromatycznym, zdrowym i dodającym wi...
Odsłon: 30005
Propozycja na smakowite i aromatyczne pesto z zielonych oliwek i pietruszki z...
Odsłon: 5035
Składniki
Chleb zalać gorącą wodą, dodać cukier i miód. Wymieszać i pozostawić na 2-3 dni w ciepłm miejscu, aby się zakwasił. Następnie odcedzić płyn i zlać do butelek.
Przepisy Pieczywo
Pieczywo
Chleb słonecznikowy
Pieczywo
Szybki chlebek z sezamem
Pieczywo
Chlebek odrywany serowo-czosnkowy
Pieczywo
Bułki z nadzieniem pieczarkowym.
Chleb słonecznikowy
Chleb słonecznikowy domowej roboty to świetna alternatywa dla pieczywa ze skl...
Odsłon: 2455
Szybki chlebek z sezamem
Zwykły chlebek na drożdżach z dodatkiem sezamu. W środku delikatny i mięciut...
Odsłon: 2273