Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2399
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4537
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1607
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 482
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2399
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4537
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1607
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 482
Składniki
Chleb zalać gorącą wodą, dodać cukier i miód. Wymieszać i pozostawić na 2-3 dni w ciepłm miejscu, aby się zakwasił. Następnie odcedzić płyn i zlać do butelek.