Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Orzechowy chlebek dyniowy"
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15154
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3957
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15154
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3957
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Składniki
Dynię pokrój, uduś i zmiksuj. Wymieszaj suche . Roztrzep jajka, dodaj puree z dyni, olej. Masę jajeczno-dyniową wymieszaj z suchymi składnikami. Piecz godzinę w temp. 180°C.
Masło utrzyj z cukrem, dodaj serek, zmiksuj. Ciasto przekrój, posmaruj kremem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień