Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Drożdże zalać ciepłym mlekiem z cukrem .Margarynę rozpuścić i ostudzić,dodać szczyptę soli. do miski wsypać mąkę, rozczyn,jaja, margarynę. Wyrobić ciasto aby odchodziło od dłoni. pozostawić do wyrośnięcia Rozwałkować, wycinać trójkąty,nałożyć na nie marmoladę,zwinąć. piec w temp. 180stopniC. Polukrować.