Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 577
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 577
Składniki
Migdaly sparzyc wrzatkiem,obrac ze skory,zemlec.Szybko zagniesc ciasto z maki cukru waniliowego,zimnego masla pokrojonego w kawalki,migdalow i cukru. Formowac waleczki o grubosci olowka i dlugosci 5 cm. w ksztalcie rogalikow. Ciasteczka ukladac na blasze wylozonej papierem do pieczenia. Piec w tem.140 st ok 10-15 min.