Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Migdaly sparzyc wrzatkiem,obrac ze skory,zemlec.Szybko zagniesc ciasto z maki cukru waniliowego,zimnego masla pokrojonego w kawalki,migdalow i cukru. Formowac waleczki o grubosci olowka i dlugosci 5 cm. w ksztalcie rogalikow. Ciasteczka ukladac na blasze wylozonej papierem do pieczenia. Piec w tem.140 st ok 10-15 min.