Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki szybkie w przygotowaniu, długo trzymają świezość.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Składniki
WYKONANIE: Smalec posiekać z mąką, dodać śmietanę, posolić. Zarobić. Jezeli jest zbyt suche, można dodać śmietany. Ciasto rozwałkować. Wykrawać małe trójkaty, nakładać marmoladę, formować rogaliki. Upiec. Po ostudzeniu posypać cukrem pudrem.