Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Twarożkowe bułeczki"
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4393
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4393
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Składniki
Twaróg utrzyj z jajkami i solą. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia. Wsyp do twarogu i zagnieć ciasto. Uformuj 12 bułeczek. Ułóż je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj pędzelkiem zanurzonym w mleku. Posyp ulubionymi ziarnami.
Wstaw blachę do gorącego piekarnika. Piecz około 25-30 minut w temp. 180°C na złoto-brązowy kolor.
czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 12, cena za porcję: 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie