Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Twarożkowe bułeczki"
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37992
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 388
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9233
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37992
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 388
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9233
Składniki
Twaróg utrzyj z jajkami i solą. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia. Wsyp do twarogu i zagnieć ciasto. Uformuj 12 bułeczek. Ułóż je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj pędzelkiem zanurzonym w mleku. Posyp ulubionymi ziarnami.
Wstaw blachę do gorącego piekarnika. Piecz około 25-30 minut w temp. 180°C na złoto-brązowy kolor.
czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 12, cena za porcję: 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie