Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14295
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19431
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13121
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1770
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14295
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19431
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13121
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1770
Składniki
oczyscic pieczarki i pokroic w grubsze paski,wycisnac zabek czosnku i podsmazyc na 3 lyzkach oleju....wrzucic pieczarki i mortadelle razem podsmazac przez kilka minut...dadac sol pieprz...wylaczyc gaz i zostawic 10 minut pod przykryciem....
zrobic ciasto zgodnie z przepisem...czyli drozdze maka jajka...tak jak na ciasto drozdzowe...na koniec wymieszac ciasto lacznie z pieczarkami mortadella ( wszystkie skladniki z patelni ) i wlozyc do formy chlebowej ( prostakatnej) wlozyc do goracego juz piekarnika 180 C przez 40 minut.