Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, tanie, smaczne
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12445
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 875
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12445
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 875
Składniki
Z bułek wycinamy dekle, środek wyciągamy by został "pojemnik" na jajecznice.
Usmażoną jajecznicę wkładamy do wcześniej przygotowanych bułek i zakrywamy dekielkami.
Tak przygotowane bułki nafaszerowane jajecznicą wkładamy do piekarnika (180 stopni C) do zarumienienia bułek.