Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, tanie, smaczne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 749
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1396
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 749
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1396
Składniki
Z bułek wycinamy dekle, środek wyciągamy by został "pojemnik" na jajecznice.
Usmażoną jajecznicę wkładamy do wcześniej przygotowanych bułek i zakrywamy dekielkami.
Tak przygotowane bułki nafaszerowane jajecznicą wkładamy do piekarnika (180 stopni C) do zarumienienia bułek.