Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17592
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15195
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4333
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8953
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17592
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15195
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4333
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8953
Składniki
Majonez z jogurtem mieszamy, dodajemy zmiażdżony czosnek i pieprz.
Każdą kromkę chleba cieńko smarujemy(z jednej strony) i składamy w pierwotny kształt chleba.
Owijamy dokładnie folią aluminiową i wkladamy do nagrzanego (170 stopni) piekarnika na 10-15 min. Po tym czasie odwijamy folię z góry i dopiekamy 5 min.