Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30926
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30926
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
Majonez z jogurtem mieszamy, dodajemy zmiażdżony czosnek i pieprz.
Każdą kromkę chleba cieńko smarujemy(z jednej strony) i składamy w pierwotny kształt chleba.
Owijamy dokładnie folią aluminiową i wkladamy do nagrzanego (170 stopni) piekarnika na 10-15 min. Po tym czasie odwijamy folię z góry i dopiekamy 5 min.