Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Składniki
Majonez z jogurtem mieszamy, dodajemy zmiażdżony czosnek i pieprz.
Każdą kromkę chleba cieńko smarujemy(z jednej strony) i składamy w pierwotny kształt chleba.
Owijamy dokładnie folią aluminiową i wkladamy do nagrzanego (170 stopni) piekarnika na 10-15 min. Po tym czasie odwijamy folię z góry i dopiekamy 5 min.