Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1114
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13117
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1114
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13117
Składniki
Majonez z jogurtem mieszamy, dodajemy zmiażdżony czosnek i pieprz.
Każdą kromkę chleba cieńko smarujemy(z jednej strony) i składamy w pierwotny kształt chleba.
Owijamy dokładnie folią aluminiową i wkladamy do nagrzanego (170 stopni) piekarnika na 10-15 min. Po tym czasie odwijamy folię z góry i dopiekamy 5 min.