Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 152
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4352
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11809
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5569
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13886
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 152
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4352
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11809
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5569
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13886
Składniki
Ściąć górę z wyżej wymienionych bułeczek. Wydrążyć środek i zachować, ponieważ będzie potrzebny.
Podsmażyć 5 plasterków krakowskiej i włożyć do bułeczek.
Na tej samej patelni podsmażyć pokrojoną w kostkę zwyczajną.Potem dorzucić grzyby (oczyszczone i posiekane na plasterki). Podsmażyć do miękkości i dorzucić do tego cebulę. Usmażyć do miękkości cebuli.
Co ciekawe dodać do tego środek wydrążonych bułeczek, porozrywany na drobne kawałeczki. Dosmażyć chwilkę.
Nałożyć farszu do bułek ułożonych w brytfance do pieczenia i posypać żółtym serem.
Piec do rozpuszczenia się sera.