Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta na kanapki do wędliny i sera
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Pół szklanki oleju,1/4 szkl octu,wlac do rondla ,dodac posiekaną cebulę,ząbki czosnku,paprykę ,poddusic.Dodac obraną i pokrojoną cukinię.Dusic do miękkości,dodac sól.pieprz,czubricę.Można dodac przyprawy które się lubi.
Wszystko zmiksowac,można dodac posiekaną pietruszkę.Pastą można smarowac kanapki z wędliną,serem żółtym,masłem.Można jeśc jako dip z np ciasteczkami serowymi:))))Można pasteryzowac i przechowac na zimę.