Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta na kanapki do wędliny i sera
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 658
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 658
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Składniki
Pół szklanki oleju,1/4 szkl octu,wlac do rondla ,dodac posiekaną cebulę,ząbki czosnku,paprykę ,poddusic.Dodac obraną i pokrojoną cukinię.Dusic do miękkości,dodac sól.pieprz,czubricę.Można dodac przyprawy które się lubi.
Wszystko zmiksowac,można dodac posiekaną pietruszkę.Pastą można smarowac kanapki z wędliną,serem żółtym,masłem.Można jeśc jako dip z np ciasteczkami serowymi:))))Można pasteryzowac i przechowac na zimę.