Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta na kanapki do wędliny i sera
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 76
Dziś do pracy.
Odsłon: 100
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 78
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15377
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 288
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 76
Dziś do pracy.
Odsłon: 100
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 78
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15377
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 288
Składniki
Pół szklanki oleju,1/4 szkl octu,wlac do rondla ,dodac posiekaną cebulę,ząbki czosnku,paprykę ,poddusic.Dodac obraną i pokrojoną cukinię.Dusic do miękkości,dodac sól.pieprz,czubricę.Można dodac przyprawy które się lubi.
Wszystko zmiksowac,można dodac posiekaną pietruszkę.Pastą można smarowac kanapki z wędliną,serem żółtym,masłem.Można jeśc jako dip z np ciasteczkami serowymi:))))Można pasteryzowac i przechowac na zimę.