Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5821
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9643
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5821
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9643
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Składniki
Mąkę przesiać do miski, dodać schłodzoną margarynę i śmietanę. Całość posiekać nożem i szybko zagnieść . Zawinąć w folię i do lodówki na 1h.
Po godzinie wyjąć i podzielić ciasto na 4 części. Rozwałkować każdą z nich i podzielić na 8 trójkątów. Na każdy z nich wyłożyć powidła lub twardą marmoladę. Piec 190 stopni przez ok 20-25 min
Po wystudzeniu rogaliki polukrować i gotowe. Smacznego