Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slodki, piernikowy chlebek, jako dodatek do ryb, przepis ''''domowy'''' od zaprzyjaznionej islandki :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Składniki
Wszystko razem pozadnie wymieszac, odstawic w bardzo cieple miejsce na 24h, pieczemy w temperaturze 200C, az nie bedzie ''''mokry'''' w srodku.Smacznego!