Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slodki, piernikowy chlebek, jako dodatek do ryb, przepis ''''domowy'''' od zaprzyjaznionej islandki :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Składniki
Wszystko razem pozadnie wymieszac, odstawic w bardzo cieple miejsce na 24h, pieczemy w temperaturze 200C, az nie bedzie ''''mokry'''' w srodku.Smacznego!