Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slodki, piernikowy chlebek, jako dodatek do ryb, przepis ''''domowy'''' od zaprzyjaznionej islandki :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17621
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15259
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4924
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8995
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17621
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15259
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4924
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8995
Składniki
Wszystko razem pozadnie wymieszac, odstawic w bardzo cieple miejsce na 24h, pieczemy w temperaturze 200C, az nie bedzie ''''mokry'''' w srodku.Smacznego!