Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, smaczne.
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1309
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1452
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1309
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1452
Składniki
Bułki przekroić i wydrążyć środek, na spód ułożyć po dwa plasterki sera żołtego. Wszystkie składniki pokroić i wymieszać ze sobą. Pieczarki można podsmażyć razem z porą i cebula na patelini są smaczniejsze i lepiej je czuć w farszu. Składniki również można samemu dobierać i zmieniać w zależności od gustu i smaku.
Wypełniamy bułki farszem i władamy do piekarnika nagrzanego do 200stopni na 15 min. Fajnie jest też z włączonym termoobiegiem. po 15 min. wyciągamy bułki i na wierzch układamy po dwa lub trzy plasterki sera żółtego i chwilke jeszcze zapiekamy dopóki ser sie rozpuści. Życzę smacznego ))))