Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cukie koniecznie brązowy, mąke zwykłą można całkowicie zmianić na razową
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 788
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12513
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 788
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12513
Składniki
Make zwykla przesiewamy z proszkiem do pieczenia, nastepnie dodajemy make razowa, sol, i cukier. Mieszamy suche skladniki.(bez ziaren)
Dodajemy olej i maslanke i mieszamy okolo 2 minuty.
ulep bułeczki
wszystkie ziarna wymieszaj w naczyniu
ombocz bułki
blache na do pieczenia obłusz papier do pieczenia wczesnie blache posmaruj masłem
piecz w temperaturz 180 stopni przez ok 45 mon