Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cukie koniecznie brązowy, mąke zwykłą można całkowicie zmianić na razową
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1923
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1612
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2557
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1923
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1612
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2557
Składniki
Make zwykla przesiewamy z proszkiem do pieczenia, nastepnie dodajemy make razowa, sol, i cukier. Mieszamy suche skladniki.(bez ziaren)
Dodajemy olej i maslanke i mieszamy okolo 2 minuty.
ulep bułeczki
wszystkie ziarna wymieszaj w naczyniu
ombocz bułki
blache na do pieczenia obłusz papier do pieczenia wczesnie blache posmaruj masłem
piecz w temperaturz 180 stopni przez ok 45 mon